tirsdag den 23. december 2014

OOTD/Outfit of the day: Cold sunny days

Hey reader, så er der sgu lige et lille outfit til dit fjæs. I går var ikke den koldeste dag, så jeg tog godt med lag på, og smed læderjakken over.
 

Det er ikke ofte, at jeg smider t outfit ud på bloggen, men følte lige gårsdagens var ret lækkert. Som før fortalt er jeg jo begyndt at arbejde i Samsøe Samsøe, og et af mit første køb har æret den blå sildebensstrik. Jeg er så glad for den, den er super lækker og blød, og så er den bare rigtig flot. En anden genstand som jeg er rigtig glad for, er mine sorte chelsea boots fra ASOS. De har nærmest været fast bestanddel i min december-uniform, de giver et råt og lidt bikeragtigt udtryk, samtidig med at være stilfulde og flotte. Jeg har haft dem i et år nu, men det er først nu, at jeg er blevet sådan rigtig glad for dem. Læderjakken er også fra Samsøe Samsøe, halstørklæde fra Acne, jeans fra Won Hundred og hue fra Dickies. 

Outfittet var varmt nok til i går, selvom det er lidt køligere udenfor, mener jeg godt, at man kan tage læderjakken på, så længe man bygger på med en strik og et lækkert halstørklæde, så kommer man ikke til at fryse, og der er ingen der kan lide at fryse.1 kommentar:

  1. Mega nice outfit - måske skulle du krydre det hele lidt med nogle billige herrestrømper ?

    SvarSlet